REBUT PELUANG KEEMASAN INI SUPAYA TAHUN 2022, BISNES ANDA DAH ONLINE!


Jika anda belum mempunyai website untuk bisnes anda, anda dikira ketinggalan dalam dunia perniagaan.

HARGA PROMOSI YANG KAMI TAWARKAN NI MEMANG SANGAT BERBALOI


Anda sangat bertuah jika dapat rebut harga promosi kaw-kaw yang kami tawarkan ini kerana kami tetap berikan anda full support dan full features sama seperti website mahal :

DOMAIN & HOSTING

Harga yang kami tawarkan adalah temasuk domain dan hosting.

DESIGN MODEN

Design website yang kami bina sangat cantik & nampak professional.

LAJU & MESRA SEO

Tiada masalah slow loading dan website akan terpapar dalam carian Google.

MOBILE RESPONSIVE

Website cantik tidak kira apa saiz skrin telefon atau komputer yang digunakan.

MAINTENANCE

PERCUMA support & video tutorials selama website running.

KAMI TEROKAI


—   Kami sangat memahami apa yang diperlukan oleh seorang usahawan kerana kami juga adalah usahawan seperti anda.

Sharekan kepada kami jenis perniagaan yang anda jalankan, kami akan membuka peluang untuk anda lonjakkan bisnes anda.

KAMI BUATKAN LAMAN WEB DARI AWAL HINGGA SIAP


—   Anda buntu apa yang perlu diletakkan di dalam website?

Jangan risau, sudah ramai usahawan yang tidak tahu apa yang patut dan apa yang tidak patut diletakkan di dalam website. Pihak kami akan membantu anda sepenuhnya.

ANDA LONJAKKAN BISNES ANDA


—   Kenapa pentingnya seorang usahawan memiliki website?

Kami percaya setiap perniagaan perlu disokong oleh pemasaran dan penyebaran maklumat di atas talian melalui website yang sempurna dan kreatif.

 

KENAPA ANDA PERLU MEMILIH KAMI?


Banyak lagi website developer lain yang berada di pasaran, tetapi kami yakin kami adalah antara syarikat pembina website yang terbaik di seluruh Malaysia.


APA KATA MEREKA?


— Terima kasih kepada pelanggan kami yang sudi memberikan testimoni positif.

Anda boleh lihat memang ramai pelanggan kami yang berpuas hati dengan servis yang kami tawarkan dan sales masing-masing pun makin menigkat dari masa ke semasa.


ADAKAH ANDA SEORANG USAHAWAN YANG MENGALAMI SITUASI SEPERTI INI?


Dah buat macam-macam, tapi sales tak naik-naik!

WhatsApp ada je masuk, tapi tak sempat nak layan satu-satu!

Ramai yang pm nak tanya harga je, lepas tu bagi bluetick (krik-krik je)

Order yang masuk, tak sempat nak rekod sales (iye lah, asyik layan wasap je)

WHATSAPP KAMI SEKARANG

Kami sedia membantu anda lonjakkan bisnes anda, dan pada tahun 2021, JANGAN biarkan perniagaan and sepi tanpa website!

011-1300 1400

BUTIRAN PEMBELIAN

  • Butiran Pelanggan

  • Bayaran

  • Max. file size: 2 MB.